2016. november 25., péntek

Alumíniumkoffer, case - Jelenlegi


Alumíniumkoffer, case
Termékkód: 10014214
Az alábbi case egy univerzális felhasználásra alkalmas koffer, mely főleg technikai berendezések biztonságos hordozhatóságára szolgál - CD-lejátszó, kompakt DJ controller, érzékeny mikrofonok, CD tárolók vagy más egyéb készülék esetében.
Nagy ellenállóképességű konstrukciója könnyű alumíniumlapokból, többrétegű fadeszkából és gömbölyű védősarkakból áll.
A case belső tere puha párnázással van kibélelve, mely véd a rázkódás ellen, így védi a technikai berendezést a mechanikai sérülésekkel szemben. Ezenkívül a csomagolás két önállóan igazítható 4 cm vastag betétet is tartalmaz. Párnázásuk úgy lett megtervezve, hogy a habanyag tökéletesen befedje a készülék teljes felületét.
A koffer gumialátétet tartalmaz, mely tökéletes stabilitást biztosít, a butterfly zár véd a nem kívánt hozzáféréstől, az össze csukható fogórész pedig kényelmes hordozhatóságot biztosít.
Fő jellemzők:
Univerzális rack case a biztonságos hordozhatóságértIdeális CD-lejátszók, végerősítők és mikrofonok számáraKét önállóan igazítható, 4 cm vastag habanyagú betétAlumínium fedőlap és többrétegű deszkaLehajtható fogórész és butterfly zárMűszaki paraméterek:
Kivitelezés: alumínium, fa, műanyagBelső párnázás: noppgumi habanyag, molitánGömbölyű fémsarkakGumialátétSzíne: ezüst, fekete
Küldemény tartalma:
1 x koffer2 x habanyagCsomagban kézbesítjük
Termék méretei:
Külső méretek: 44 x 37, 5 x 18 cm (SzxMxV)Belső méretek: 41 x 34 x 10 cm (SzxMxV)Súlya: cca. 4, 2 kg
Képek:


Jelenlegi

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése