2017. január 31., kedd

Zipp Zapp kézi fóliahegesztő 1+2 Akció - Jelenlegi ára: 9 990 Ft


Önnek sem tetszik a látvány, amikor benéz a konyhaszekrényébe? A megbontott chipses zacskók szanaszét hevernek?   A bennük lévő rágcsálnivalók megpuhultak, ehetetlenek, megértek a kidobásra? A fagyasztás hatására a félig zárt tasakban kristálykupaccá válnak az értékes ételek, s kénytelen azokat a szemetesbe dobni?
 
 
Itt a zseniális Zipp Zapp univerzális fóliahegesztő a MediaShoptól! A Livington Zipp Zapp a különleges mikro-thermális technológiának köszönhetően szinte minden műanyag-tasakot teljesen légmentesen és másodpercek alatt lezár.
 
Ennél egyszerűbb nem is lehetne a használat!
Egyszerűen csak illessze a megbontott csomagolásra, húzza végig, és kész! A levegő nem tud beszivárogni, így a chips és a popcorn olyan friss maradhat, akár az első napon. A Zipp Zapp elemmel működik, így a hagyományos fóliahegesztő gépek kábeleit is elfelejtheti! A hagyományos hegesztőkkel szemben Zipp Zapp pehelykönnyű, hordozható, használata pedig olyan egyszerű, hogy már az első alkalommal is tökéletes munkát végez majd vele!
 
Nincs több pazarlás!
Éves szinten több millió forint értékű élelmiszer landol a szemetesekben, mert lejárt a szavatosságuk, rosszul tárolták, vagy bomlásnak indultak a levegőn. Pedig ez elkerülhető lenne. A Livington Zipp Zapp-pel a hús tovább eltartható, a fagyás általi károsodás pedig megelőzhető. A felbontás pedig gyerekjáték. Szeretné újra kinyitni a tasakot? Akkor fordítsa meg a Zipp Zapp-et, és vesse be a Zipp Zapp-gyorsnyitót! Egyszer húzza végig és máris hozzáfér a tartalomhoz.
 
Takarítson meg időt és pénzt -  a Zipp Zapp segít Önnek
A Livington Zipp Zapp-pel teljesen biztonságosan és légmentesen visszahegesztheti a nap mint nap használt csomagolásokat. Ezzel rengeteg pénzt takaríthat meg, hiszen az élelmiszerek tovább frissek maradhatnak - de nem csak a konyhában segít Önnek a Zipp Zapp, bármely háztartásban, kertben nagy segítsége lesz, ha a frissen tartás a fontos. Tárolja a megmaradt virágföldet a visszahegesztett zsákban - nem vész kárba semmi sem!
 
Ajándék frissen tartó tasakokkal + szuperpraktikus tartókkal
Többé semmit sem kell eldobnia a lejárati idő előtt. Nem lesz szüksége felesleges csomagolóanyagra, ezáltal a környezetet is kímélhet, hiszen most már a Livington Zipp Zapp frissentartó tasakokba csomagolhatja élelmiszereit. Most 20 darabot ajándékba küldünk rendeléséhez, teljesen ingyen!
A legnagyszerűbb azonban csak most következik: minden Zipp Zapp mellé szintén ajándékba küldünk egy-egy fali tartót. Ez a tartó mágneses felületekre ajánlott. (javasolt elhelyezés: a hűtő ajtaja) Nem mágneses felületen szeretné használni a Zipp Zapp fali tartókat? Nem probléma! Szintén a csomag része 3 ragasztócsík, amellyel szuperkönnyen rögzítheti a tartókat bárhol, ahol csak szeretné!
 
1+2 Grátisz
Rendelje meg most a forradalmi Zipp Zapp univerzális fóliahegesztőt zöld színben és Öné lesz egy piros és egy fekete készülék is. Ám ez még nem minden! A csomagban talál majd 3 db mágneses fali tartót is, 3 db ragasztócsíkot a nem fémes felületekhez, valamint 20 db Zipp Zapp tasakot!
 
Itt megtekintheti bemutatónkat:
A csomag tartalma:
1 x Zipp Zapp piros színben
1 x Zipp Zapp zöld színben
1 x Zipp Zapp fekete színben
3 x Zipp Zapp mágneses fali tartó GRÁTISZ!
3 x Zipp Zapp ragasztócsík GRÁTISZ!
20x Zipp Zapp tasak GRÁTISZ!
(A termék AA-s elemmel működik, ami nem képezi a csomag részét. )
 
A Zipp Zapp-ot azért választják vásárlóink, mert:
használata gyerekjáték mindenkinek
pehelykönnyű, univerzálisan alkalmazható
ergonomikus fogású, biztonságos
a lakás minden pontján bevethető
vele az élelmiszertárolás sokkal könnyebb
visszazárhat vele minden fóliát, zsákot, zacskót
pillanatok alatt végez
vele nincs több pazarlás a háztartásban
 


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2017-02-21 15:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése