2017. február 25., szombat

TOLEDÓS ÁGYNEMŰ GARNITÚRA PÁRNA RÁGOMBOLÓS PAPLAN - Jelenlegi ára: 18 500 Ft

 Gyönyörű hibátlan ágynemű huzat garnitúra , múlt századi szépség .
Valamikor annyira szép anyagból készültek az ágyneműk , hogy csak a védelmére mintsem takarására készültek a védő huzatok , ezért volt elterjedt a rágombolós paplan huzat melyet körben a paplanra kellett gombolni, hogy jól látszódjon a selyem.
Soha nem volt használva, van még egy garnitúrám ebből !
B. P.  Monogrammal  
 
Méretei:
Párna : 100 x 77 cm
Rágombolós paplan :
176 x 130 cm, + 40 cm  visszahajtótt fehér-hímzés és három oldalról körben 17 cm.  
Mosva keményítve vasalva, hófehéren adom át kedves vásárlóinak .
Eredetiségéért 100% garanciát vállalok!
Lásd a fotókat!
Egy kis ízelítő , milyen aprólékos nehéz munka, egy ilyet elkészíteni .
A toledó
Egy hímzés, a szálhúzásos, áttört kézimunkák egyik fajtája, az azsúr egy bonyolultabb formája. Sokan ezt a fajta kézimunkát tekintik az azsúrozás magasabb formájának. Készítésekor úgy vágják ki bizonyos rendszer szerint a vászonkötésű alapanyag szálait, hogy a motívumot maga a sértetlen alapanyag alkossa. A mintát tűvel kilyukasztják, ráhelyezik az anyagra, megszórják indigóporral, amit alaposan beledörgölnek. Ez a drukkolás. Az átlátszó hártyapapírra tűvel kilyuggatott mintát rátették az új anyagra és indigóval átmásolták a kelmére. Az átmásolás után denaturált szesszel – spiritusszal fixálták az indigót. Az indigó beleszíneződött az anyagba és csak a minta elkészülte után mosták ki az anyagból. Egy-egy új mintáért az emberek képesek voltak akár Pestre is fölmenni, csakhogy követni tudják a divatot.
Minden termékemet CSAK egyszer aukcionálom!
Személyes átvételre a XIX-ik kerületi Antik piacon lévő üzletemben van lehetőségük Szombatonként!!!
A gratulációs levelem megérkezte után rövid vissza jelentkezését várom, amiben kérem tudassa velem melyik adás vételi lehetőség megfelelő Önnek  a felajánlottak közül. Amit az i+ oldalamon is el olvashat, ha rákattint erre az ikonra:   Az aukció legkésőbb tíz napon belüli zárását preferálom. Ellenkező esetben negatív értékeléssel zárom az aukciót , és a tárgyat újra licitre bocsátom.
A felhasználó egyéb termékei Nagy képekkel 


Jelenlegi ára: 18 500 Ft
Az aukció vége: 2017-03-18 07:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése