2018. február 27., kedd

PLAYSTATION 4 PS4 NHL 17 használt játék - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Playstation 4 - NHL 17
HASZNÁLT TERMÉK
Játékosok száma:  1-4
Online Multiplayer lehetőség:  VAN, Playstation Plus előfizetés kell hozzá
Kontroller vibráció:  VAN
 
A modern idők gladiátoraival lépj idén is a jégre!
Az NHL 17 a hokis videojátékok legújabb generációjaként ismét lehetőséget biztosít a sportág rajongóinak, hogy újra átélhessék az aktuális évad legnagyobb mérkőzéseit, így kedvenc csapataink oldalán, akár egy komplett karrier indítását követően is lehetőséget kapunk az egyik legbrutálisabb téli sport otthoni élvezetére.  
A játék legújabb szezonjában egyébiránt a megszépült grafika, valamint a kisebb-nagyobb fizikát és mesterséges intelligenciát érintő finomhangolások mellett ugyanis rengeteg nagyobb újdonság vár ránk, így a realisztikusabb ütközetek és közvetítések mellett például több új játékmód is jön, ezáltal lehetőségünk lesz saját csapat építésére, klubunk menedzselésére, de átvehetjük az irányítást akár egy ismert játékos felett is, hogy karrierjét egyengethessük.
Az aktuális szállítási díjjakról érdeklődj kérlek, mert nagyon sok terméket hirdetek különböző méretben és súlyban, ezért minimális eltérés lehetséges.
Lego játékot /akár ömlesztettet is/ Xbox 360, Xbox One, Ps4, Ps3, Ps2, nintendo, sega, wii játékot vagy konzolt beszámítok. Beszámítok még régiséget, Hasbro, Matchbox, Mattel játékot.
Egyenlő értékű játékra 1000 ft-tól cserélhető. Amennyiben csereajánlata van levélben érdeklődjön.
Személyesen előre egyeztetett időpontban átvehető Diósdon, Dunaharasztin, Szigethalmon, Győrben és Tényőn.


Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 17:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése