2018. október 29., hétfő

SONY MDR-10 RC Hi-Res nagy-felbontású,összehajtható fejhallgató-headset új, garanciával! - Jelenlegi ára: 11 900 Ft

SONY 10 RC Hi-Res audio minőségi fejhallgató fekete színben, új, dobozában, hivatalos sony garanciával, 2db kábellel (az egyik mikrofonos távvezérlős, így headsetként is használható) Összehajtható és a puha szövet hordtáskájában praktikusan szállítható.
https: //www. sony. hu/electronics/fejpantos-fejhallgatok/mdr-10rc#pdp_slideshow_default
A zene alkotóitól
A zeneipar szakértőivel együttműködésben
A Sony összefogott a The Script tagjaival, hogy egy olyan fejhallgató-készletet alkossanak, mely a művészeket is meggyőzi. Az együttes a Sony segítségével olyan fejhallgatót hozott létre, mely a tiszta és magas énekhangoktól a borzongató basszusokig a teljes hangtartományt visszaadja, és emellett elég stílusos ahhoz, hogy a stúdión kívül is hordató legyen.
Kényelmes útitárs
Összehajtható kialakítása miatt könnyen elfér a táskában
Ha a fejhallgató nélkülözhetetlen a munkához, esténként vagy utazáshoz, akkor az összehajthatóság is kulcsfontosságú. Ezáltal biztonságos és gubancmentes a tárolás.
Mélyreható basszus
Érezze a dinamikus, 40 mm-es hangszóró erejét
Az MDR-10RC fejhallgatók a legnagyobb basszusrajongók igényeit is kielégítik. A nagy, 40 mm-es dinamikus neodímium membrán által érezheti a lábdob ütőerejét. A kialakított szellőzőnyílások maximalizálják a fejhallgatón belüli légáramlást, ami jobb választ eredményez a legmélyebb hangoknál.


Jelenlegi ára: 11 900 Ft
Az aukció vége: 2018-11-18 19:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése