2018. december 28., péntek

Ritmikus gimnasztika labda 17,5 cm - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Lágyított, rugalmas héjszerkezetű, közepesen lágy tappintású fényes speciális anyagból készült 17, 5 cm átmérőjű ritmikus sportgimnasztika labda. Elsősorban gyakorló, oktató, edző és szabadidős célokra készült labda, Bőr és egyéb varrott ragasztott labdák tulajdonságaival rendelkezik. Víz és kopásálló, könnyen tisztítható labdatípus. Kiváló Magyar termék!
A terméket piros, zöld, kék, lila, sárga, fehér színben forgalmazzuk.
Fontos tudnivalók megrendelésről, fizetésről és szállításról!
Ha bármilyen kérdése lenne a termékről, vagy szolgáltatásainkról, kérjük írjon! Megrendeléséhez adjon meg valós elérhatőségeket a kiszállítás egyeztetése miatt! Megrendelését követő munkanapon megkiséreljük felvenni Önnel a kapcsolatot. Amennyiben ez sikertelen lenne és Ön sem jelentkezik 5 munkanapon belül rendelését töröljük. Előreutalás esetén csak bankszámláról utaljon!
Szállítás:
-Szállítás átlagosan 2-5 munkanap -A vaterafutárt használjuk: -Futárral előreutalás, utánvét. -MPL postapont, postaautomata előreutalással. -Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban. -Sérült csomagot ne vegyen át, irassa be a futárral, hogy miért nem veszi át! -Lemondás, vagy bármilyen jellegű probléma esetén, mielöbbi értesítést kérünk!
Fizetés:
-Előreutalás csak számláról-számlára lehetséges, nem fogadunk el banki befizetést vagy csekket! A termék kiszállítása, a megrendelés feldolgozása csak az átutalás jóváírását követően kezdődik.
-Egy vagy több termék 30000 Ft. feletti vásárlása esetén a kiszállítás díjtalan!


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2019-01-18 06:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése