2019. november 25., hétfő

Az Én világtérképem - Interaktív térkép gyerekeknek - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Az Én világtérképem interaktív térkép segítségével a gyerekek játszva tanulhatják meg a földrajzi ismereteket!  A térképet akaszd a falra, vagy terítsd le a földre. A gyerekek az utasításokat követve felfedezhetik az összes interaktív országot a térképen!
Az alap szintről haladva fokozatosan észrevétlenül fejleszti a gyerekeket. A MyMap Világtérképpel a gyerekek izgalmas érdekességeket tanulhatnak meg a földrajzból.
A játék két nyelvű: Magyar / Angol 
Kategóriák:
Főváros
Zászló
Beszélt nyelvek
Érdekességek
Elhelyezkedés
Játék módok:
Felfedezés - Tanulj meg mindent, amit csak lehet, a világ 78 országáról. Bökj rá a piros csillagra az ország térképén, hogy megtudd a nevét. a csillag a fővárost is jelöli. Bökj rá a kategóriák gombra további részletes információkért az országról.
Egyszerű kvíz - Válogatott kérdések a fiatalabb korú játékosoknak. A feladat, hogy megtalálják az adott országot a világtérképen. A kérdés megválaszolásához bökj rá a kiválasztott terület piros csillagára. Amennyiben a válasz helytelen, a játékos kap még egy lehetőséget. Ha másodszorra sem sikerül, a játék folytatódik tovább.
Szuperkvíz- Válogatottan bonyolultabb és összetettebb kérdések a részletes információk és érdekességek alapján. A játék véletlenszerűen feltesz egy kérdést egy véletlenszerűen kiválasztott országról, bármilyen kategóriában.
A kérdések szűkíthetőek kategóriára a játék közben.  
Kihívás- Válaszd ki, ki lesz az A és B játékos, és kövesd a játék utasításait, válaszold meg a kérdéseket. Minden helyes válasz 1 pontot ér. A győzelemhez 5 pontot kell elérni. a kérdések szűkíthetőek kategóriára játék közben.
A kérdéseket meglehet ismételni, egyetlen gomb megnyomásával.
A játék minden helytelen válasz után elmondja a helyes megfejtést.
A játék fejleszti a memóriát, önállóságot, motoros funkciókat, koncentrációt, társadalmi kapcsolatot és a földrajzi ismeretet.

Jelenlegi ára: 11 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése