2019. november 24., vasárnap

EPSON L810 külső tartályos, bontatlan, garanciális, komplett nyomtató! ÁR alatt! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható bontatlan dobozban egy Epson L810 csúcsminőségű nyomtató,  magyarországi garancia papírokkal, külső tartályos, Induló 70 ml-es patronokkal!
Fotók diagramok nyomtatására kiváló eszköz a lézer nyomtatóknál olcsóbb nyomtatási költség. Nyomtatási felbontás 5. 760 x 1. 440 dpi
Sosem használt, nem volt kibontva, téves vásárlás következménye.
új ára 110000Ft!
Személyes átvétel Bp. XVIII. kerülete, vagy BAH csomópont környéke egyeztetett időpontban, vagy DPD futárral küldés háztól házig (4000 FT).
Máshol is hirdetem!
Minden infót meg lehet róla találni a neten illetve az EPSON oldalán!
https: //www. epson. hu/products/printers/inkjet-printers/for-home/ecotank-l810
Áttekintés:
https: //www. epson. hu/products/printers/inkjet-printers/for-home/ecotank-l810#specifications
Rendkívül alacsony költségű fotónyomtatás. Az L810 nyomtató megfizethető árú nyomtatást, és alacsony nyomatonkénti költséget kínál. Minden egyes tintapalackkészlet akár 1800 db 15 x 10 cm méretű fénykép nyomtatását biztosítja.
Egyszerűen használható és megbízható. Növelje a termelékenységet és csökkentse az állásidőt a problémamentes beállítás és a megbízható nyomtatás segítségével. A nyomtató egyedi, nagy kapacitású tintatartály-rendszere megbízható színes nyomtatást garantál, a tintaújratöltés problémamentes és egyszerű. Az Epson gyári tintatartályok ergonómiailag kedvező kialakítással lehetővé teszik a tintatartály könnyű, cseppmentes újratöltését. A 12 hónapos (vagy 3000 oldalas) jótállásnak és a szerviztámogatásnak köszönhetően az L810 üzemeltetése biztos és megbízható, valamint 70 ml-es tintatartályokkal rendelkezik. A 6, 9 cm-es LCD kijelző lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes számítógép nélküli nyomtatást.
Epson minőségű nyomtatás. Az L810 az eredeti Epson tintának és a Micro Piezo-technológiának köszönhetően biztosítja a nyomatok állandó minőségét. A nagy nyomtatási sebességnek köszönhetően közel 12 másodperc alatt kinyomtatható egy 10 x 15 cm-es fénykép, ezzel biztosítva, hogy ne kelljen várakoznia a nyomtatási munkák elkészülésére.
Lényeges jellemzők:  Epson minőség, egyedi, újratölthető tintatartály; biztos üzemeltetés, számítógép nélküli nyomtatás, Jó ár/érték arány, Ultra alacsony nyomatonkénti költség, Felhasználóbarát, Problémamentes működés, egyszerű beállítás
Az LCD kijelző segítségével nyomtasson közvetlenül memóriakártyáról vagy fényképezőgépről
 

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-12-15 19:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése