2020. február 22., szombat

Moksa Green zöldturmix por - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

Moksa Green zöldturmix por - napi fogyasztás mellett 1-2 hónapra elegendő
Növényi élelmiszer porkeverék prémium minőségben, bio minőségű ásványianyag- és vitaminforrás | Szervezeted stabil jövője!
Felhasználási javaslat: napi 2 x 1 mérőkanál (2 x 5g) porkeverék 2 dl vízben vagy gyümölcslében egyenletesen elkeverve. | Hűvös helyen, fénytől védve tárolandó.
Turmix elkészítéséhez:
2 evk Moksa Green porkeverék
0, 5 l víz
1 evk méz
1 evk lenmagolaj
2 karika citrom
1 alma vagy banán vagy körte.
A recept tetszés szerint, saját ízlésünk szerint variálható, kibővíthető.
Naponta minimum 3 dl turmix elfogyasztása ajánlott reggel étkezés előtt.
Hűtőben 2-3 napig eltartható. Ha közben besűrűsödik a turmix hideg vagy meleg vízzel hígítható.
Összetevők:
búzafű
zöldárpa
lucernafű
brokkoli
fodroskel
spenót
kaporlevél
petrezselyemlevél
Színezőanyagoktól, ízfokozóktól, tartósítószerektől mentes.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1533 / 366 kJ/kcal | Szénhidrát (-amelyből cukrok 6g | Só 0, 2 g): 60 g  | Zsír (-melyből telített zsírsavak 0, 4 g) 3 g | Fehérje: 22 g
Nettó tömeg: 300 g
Csomagolás: simítózáras tasak
Tárolás: szobahőmérsékleten
Gyártó és forgalmazó: Móksha Gyógyír Zrt.
Jelenlegi szállítási módok:
Személyes átvétel: helyileg Dunakeszin az Alagi lakóparkban. Egyeztetés szerint Dunakeszin házhoz viszem. Megoldható munkaidőben Budapesten az új Nemzeti Színház közelében, vagy Ráckeresztúron és környékén.
Ezen kívül Vaterafutár és PickPackPont.
További részletek a szállítási feltételeknél.
Nézd meg a többi nálam feltöltött holmit is!
Az étrend-kiegészítők és a kozmetikumok nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Nem helyettesítik, hanem kiegészítik az egészséges és változatos étrendet és az egészséges életmódot, de szükségesek az egészséghez. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb. ) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Amennyiben gyógyászati céllal kívánja őket felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Nem tekinthetők bizonyítéknak a termékkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a termék szedésére.

Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2020-03-13 20:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése