2021. május 26., szerda

Heckler & Koch VP9 green gas airsoft pisztoly - Jelenlegi ára: 74 990 Ft

A Heckler & Koch cég megalapítása két kiváló szakember, Edmund Heckler és Theodor Koch nevéhez fűződik. A cég több mint 50 éve szállít harci fegyvereket számos ország fegyveres erői részére. Termékei kivétel nélkül kiemelkedő minőségűek, ezért a HK fegyvereket világszerte alkalmazzák elit alakulatoknál, terrorelhárító kommandóknál. Világsikerű fegyverük, a Bundeswehr G3-as puskájának módosított változata, a G36C, mely az airsoft játékok rajongóinak körében is igen nagy népszerűségnek örvend.
A VP9-es, teljes nevén VolksPistole 9 a mindennapi életben egy önvédelmi és szórakozásra szánt pisztoly, mely a H&K minden ötletét ötvözi egy pisztolyban. Az Umarex német forgalmazó és gyártó rendelkezik a Heckler&Koch pisztolyának licenszeivel, azonban az airsoft változat legyártását az ebben a témában elképesztően nagy tapasztalattal rendelkező Vega Force Company-t (VFC) bízták meg, akik tökéletesen hozták a tőlük már megszokott és el is várt minőséget.  
A pisztoly anyagfelhasználásban tökéletesen hozza az éles fegyver tulajdonságait, így súlyra és minden más tekintetben is 1: 1 arányú. Szánja a lehető legminőségibb fémötvözetből készült, kezelőszervei pedig 100 százalékosan kétkezesek, így jobb és balkezes használóknak is tökéletes választás ez a pisztoly. A VP9-es csöve alatt található 22 milliméteres weaver sín, ahová lámpát szerelhetünk.  
Többek közt ez az első airsoft pisztoly, mely működő csőretöltés-jelzővel rendelkezik, ami akár kitapintható, de szabad szemmel is ellenőrizhető. A szán hátulján az utolsó húzórovátkák kontrasztosabb megnagyobbításra kerültek, így a szánt akár két ujjal is hátrahúzhatja a használó, nem beszélve arról, hogy kesztyűs kézzel ez a művelet sokkal könnyebben végezhető, mint bármelyik másik pisztolyon.  
A VP9 Tactical belső rendszere Green gas-os, tehát a gázt közvetlenül a tárba töltjük a betöltőszelepen keresztül. Félautomata tűzmódra képes, melyet blow-back hatással működtet a pisztoly, tehát egyszeri csőretöltés után a szán minden lövés után hátrarobban és végzi az öntöltő műveletet, tehát újabb BB-t juttat a csőbe. A tárba 24 BB lövedék tölthető. Hop-upja állítható a szán eltávolítása után, amit a baloldalt látható szétszedőkarral tudunk elvégezni. A VP9 Tacticalt a gyártó további markolatpanelekkel is ellátta, így minden használó tenyérmérettől függetlenül kiválaszthatja a számára legkényelmesebbet. A markolat rész csúszásgátló tippingeléssel készült, a sátorvas alatt ergonómikus kialakítással, így a lehető legnagyobb kényelmet és biztonság-érzetet nyújtja kézbevételkor. Manuális biztosítóval nem rendelkezik, erről a könnyített mozgású elsütőbillentyű-biztosító gondoskodik, csakúgy, mint a Glock típusoknál.  
Tulajdonságai:
Kaliber: 6 mm (BB golyó)
Tárkapacitás 24 db
Működés: Green Gas
Biztosítás: Elsütő biztosító
Cserélhető markolatpanelek
Csőtorkolati sebesség: 320 FPS
Anyaga: fém, ABS
Teljes hossz: 185 mm
Csőhossz: 90 mm
Tömeg: 710 g
Működő csőretöltés-jelző
szereléksín: nincs
Gyártó: VFC (Vega Force Company)
Forgalmazó: Umarex
Licenszek: Heckler & Koch 


Jelenlegi ára: 74 990 Ft
Az aukció vége: 2021-05-27 10:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése