2021. július 31., szombat

Jack kábel, 1x 3,5 mm jack dugó 4 pól. - 1x 3,5 mm jack dugó 4 pól., 1,5 m, piros, aranyozott, Sp... - Jelenlegi ára: 3

 3, 5 mm-es jack csatlakozókábel, 4 pólusú, SpeaKa Professional SuperSoft
Friss dizájn okostelefonhoz, fejhallgatóhoz és headsethez
Aranyozott csatlakozó érintkezők
SuperSoft kábelköpeny a maximális hajlékonyság érdekében
4 pólusú
A jack kábel mindkét végén egy 4 pólusú 3, 5 mm-es jack dugó (aranyozott) található, amely segítségével pl. okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztathatók headsetek.
Masszív SuperSoft PVC külső köpeny
A 4 pólusú SpeaKa Professional jack kábelt egy masszív és strapabíró külső PVC köpeny hatékonyan védi por, lökések, és más mechanikus zavaró hatások ellen. A jó minőségű kábelköpeny nagyon rugalmas és megakadályozza a kábel megcsavarodását.
Vörösréz ? inside? (belső)
Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.
Arany az adu
Az aranyozott dugaszolók védenek a korróziótól és növelik a vezetőképességet. Ez biztosítja az adatai gyors és tartós átvitelét.
Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x ? AWG: 28 ? B típusú csatlakozók száma: 1 x ? Belső vezető anyaga: Vörösréz ? Csatlakozó típus: Jack ? Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): Jack dugó, 3, 5 mm-es ? Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): Jack dugó, 3, 5 mm-es ? Dugó kivitel: Egyenes ? Kábel kivitel: Audio Csatlakozókábel ? Kábelhossz: 1. 50 m ? Szín: Piros ? Vezeték alkalmazás: Audio ? Vezeték jellemzők: SuperSoft köpeny, Aranyozatt érintkező ? Árnyékolás: Árnyékolás nélkül
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #242881


Jelenlegi ára: 3 230 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 05:28 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése