2021. november 23., kedd

Age os Empires Gold Edition - PC retro stratégiai játék - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képeken látható Age of Empires Gold Edition stratégiai játék. A csomag tartalma az alap játék és a The Rise of Rome kiegészítő egy lemezen.  Elsősorban retro játék fanoknak, gyűjtőknek, nosztalgiázni vágyóknak ajánlom. Az aukció az alap játékot és a kiegészítőt tartalmazó lemez. A csomagban egyéb kiegészítő, pl. kézikönyv nem található. A játékot gondolom retro gamereknek, PC-s játékosoknak nem kell bemutatni, az Age of Empires sorozat a játéktörténelem egyik legmeghatározóbb szeletét jelenti a mai napig. A játék használt, de megkímélt állapotú. A lemezen hajszál karcok, újlenyomatok előfordulhatnak. Állapota a képeken látható! A lemezeket egyesével nem tesztelem, így a tökéletes olvashatóságukért garanciát már csak a korukból fakadóan sem vállalok. A játékok telepíthetőségéért, és futtathatóságáért, főleg modern operációs rendszeren, szintén nem vállalok semmilyen garanciát. A CD kulcsok elektronikus fiókban, pl. Origin, Steam, Uplay, stb. nem használhatóak! Mindenki ezek tudatában licitáljon!
Átvehetők személyesen Pécsen, előre egyeztetett helyen és időben. Postázom is a vevő költségére, a vételár és a postaköltség előre utalását követően. MPL belföldi küldeményként tudom küldeni a megadott lehetőségekkel.
Több másik PC játékot, számítástechnikai magazint, képregényt, képregény albumot, könyvet, retro hardvert is hirdetek. Egyidejű vásárlás esetén egy csomagban küldöm őket, egy postaköltségen (a súlyhatárok figyelembevételével a mindenkori díjszabás szeint).

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-23 20:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése