2019. szeptember 26., csütörtök

Áresés! GREX J2 Pro Blaze vadonatúj, olasz bukósisak, kivehető állrésszel, matt fekete! - Jelenlegi ára: 22 500 Ft

Akciós áron, vadonatúj olasz GREX (NOLAN-csoport) J2 Pro Blaze bukósisak, matt fekete színben, karcálló és UV 400 védelemmel ellátott szélvédővel, beépített, felhajtható napszemüveggel, eredeti csomagolásban eladó!
A zsíros, izzadságos szennyeződést, és ki tudja, miféle fejbőr betegségeket, amelyek használt sisak esetében előfordulhatnak, ez a sisak hírből sem ismeri, még senki fején nem volt, Ön veheti fel először.
Főleg túramotorozáshoz, robogózáshoz keresik, de mindenféle motorozáshoz alkalmas, igényes kategóriájú védelmi eszköz. A szélvédője fokozatokban állítható, PINLOCK páramentesítő betét felszereléséhez előkészített. A sisak állrésze kivehető. A felső szellőzőrés lezárható. Kommunikációs rendszer beépítéséhez előkészített. Nolan-technológiával, Nolan-gépsorokon készült, Nolan-minőségben. A héjszerkezet anyaga "Lexan", a legjobb minőségű polikarbonát. A kivehető bélés antiallergén, piacvezető Sanitized® -eljárással bakteorológiailag kezelt szövetborítású, amely baktérium- és gombataszító hatásával biztosítja a hosszú távú frissességet és szagmentességet. A fel- és lecsatolás a síbakancsokhoz hasonló biztonsági gyorscsatolóval működik.
Méret: S (54-56 cm fejkörfogatra)
Biztonság, kényelem és minőség, most akciós áron!
Ár: 22. 500, - Ft

Jelenlegi ára: 22 500 Ft
Az aukció vége: 2019-10-17 09:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése