2019. szeptember 29., vasárnap

Columbia ffi ing M-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó ffi roll-on COLUMBIA ing M-es méretben, drapp színú, hátán szellőző varrásokkal.
Mell:   61  cm                 Derék:    60  cm                Csipő:    61  cm                Testhossz:     78  cm            Váll:    18  cm              Ujj:   60  cm
Columbia
1938-ban egy családi vállalkozásként jött létre a Columbia márka, mely később világszerte ismertté vált, mint a szabadtéri elfoglaltságok "öltöztetője". A márka a túrázás és kirándulás szerelmeseinek készít kiváló minőségű termékeket, a legújabb technológiák segítségével. A Columbia megalapítása óta törekszik a folyamatos innovációra, jelmondatuk: "próbálj ki új dolgokat".
Ma a Columbia termékei több országban elérhetőek, ez is bizonyítja, hogy a kemény munka kifizetődik. A márka a környezettudatosság híve, ezért is támogat olyan szervezeteket, akik osztják ezt a nézetet.
A Columbia, több mint hetven év tapasztalattal a háta mögött, mindent tud a szabadtéri ruházatról és lábbelikről. Termékei kényelmet és biztonságot nyújtanak, bármerre is kiránduljunk.
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ! CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI( személyes átvétel, Postapont)
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld minden esetben, ami minden információt tartalmaz (számlaszám stb. ), 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Köszönöm!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-10-20 17:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése