2021. július 26., hétfő

Aranycsapat, Puskás Ferenc, 1953, Wembley, Anglia-Magyarország 3:6 program füzet, FTC, Fradi - Jelenlegi ára: 25 000 Ft


Aranycsapat, Puskás, Buzánszky, Grosics, 1953, Wembley
 
Gyűjtőknek, labdarúgás szerelmeseinek ez egy kötelező sport relikvia a magyar labdarúgó válogatott legnagyobb hőstettéről!
Ez egy eredeti promgramfüzet a híres 1953-as Wembley Anglia-Magyarország 3: 6 mérkőzésről.
Az évszázad mérkőzése következett, a Wembley Stadionban 105 000 néző volt kíváncsi az Olimpiai-bajnok és Európa-kupa győztes magyar csapatra.  
Nem kellett csalódniuk, parádés játékot mutatott be a magyar válogatott. Már az első percben gólt lőtt Hidegkuti, Sewell szépített a 14. percben, Hidegkuti újra betalált a 22. percben.  
Puskás legendás gólja három perc múlva esett, Merrick kapust is kicselezve lőtt a hálóba. A szünetre már 42-es magyar vezetéssel vonult le a két csapat. A második félidő ötödik percében Bozsik és alig három perc múlva újra Hidegkuti növelte a magyar gólok számát, Ramsey 11-esből szépített. Első vereségét szenvedte el otthon az angol-válogatott.
Gyűjtőknek, labdarúgás szerelmeseinek ez egy kötelező sport relikvia a magyar labdarúgó válogatott legnagyobb hőstettéről!
Itt találja az összes többi egyedi, különleges aranycsapat, Puskás Ferenc, Kubala László, FC Barcelona, Real Madrid, Forma 1 sport relikviámat, másolja be a lenti linket a böngészőjébe, hogy megtekinthesse az összes terméket:
 
https: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=Eltorro666
 
A kikiáltási árnál alacsonyabb ajánlatot is elfogadok üzenetben
 
 


Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 19:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése