2021. július 26., hétfő

Sony Playstation 2 slim játékkonzol csomag, 2 konzol, kontrollerek, játékok - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Eladó a képeken látható Sony Playstation 2 slim játékkonzol csomag, 2 konzol játékokkal, kontrollerekkel.
A hirdetés a következő tételeket tartalmazza: - 1db Sony Playstation 2 slim SCPH-90004 játékkonzol
- 1db Sony Playstation 2 slim SCPH-77004 játékkonzol
- 1db Sony Playstation 2 analóg kontroller
- 1db Sony Playstation kontroller
- 1db Logic3 utángyártott kontroller
- 1db Sony PS2 slim tápegység
- 2db hálózati kábel
- 2db Sony kompozit video A/V kábel
- 10db eredeti Sony Playstation játék:
   - Need For Speed ProStreet
   - Half-Life (német nyelvű)
   - Star Trek Shattered Universe
   - Tokyo Xtreme Racer
   - Reign Of Fire - Die Herrschaft Des Feuers
   - Brothers in Arms Road to Hill 30
   - Medal of Honor Rising Sun
   - Medal of Honor Frontline (német nyelvű)
   - Secret Weapons Over Normandy (német nyelvű)
   - Devil May Cry (nem olvassa egyik se)
A konzolok működnek, de válogatósak. A 90004-es olvassa a Half-Life, Need For Speed és a Devil May Cry kivételével az összes lemezt, a 77004 most csak a Half Life lemezt volt hajlandó olvasni. Pár hónapja néztem utoljára, akkor még a 77004-es konzol is olvasott több lemezt, esélyesen a DVD olvasó lézere gyenge/halott (a Half-Life az PS2 CD, nem DVD). A kontrollerek működnek, tápok, tápkábelek és A/V kábelek is le vannak próbálva.
A játékok a Devil May Cry kivételével mind működnek, a Need For Speed is egy másik PS2 konzolomban. A játékok változó állapotúak, mindegyik karcos eltérő mértékben. A Devil May Cry talán a legkarcosabb, a lemezeket elég jól kezelő PS2 Fat modellemben picit tovább jutott, mint ezekben, de ott se töltött be. A Need For Speed-et a PS2 Fat-em vitte gond nélkül.
A vásárlással tudomásul veszed a fent leírtakat, továbbá a következőket: - A termék leütése, megvásárlása után reklamáció nincs. - Garancia nincs! Régi, használt cikkek, valamint magánszemélyként hirdetem őket, ezek okán garanciát nem vállalok semmire. - Személyes átvétel minden esetben biztosított és preferált. - Személyes átvételnél a hirdetett eszközök kipróbálhatók, ha hozol hozzá megfelelő eszközöket. - Személyes átvétel esetén lehetőséget biztosítok a vásárlástól való elállásra, amennyiben úgy véled a hirdetett tételek nem feleltek meg a leírtaknak. Alkudozásnak és okoskodásnak viszont helye nincs. Vagy viszed a tételt a vételárért, vagy itt hagyod. - Ajánlatokat meghallgatok, de csak és kizárólag az aukció/hirdetés lejárata ELŐTT! Utólagos alkudozási kísérlet esetén negatív értékelést kapsz és a tételt újrahirdetem! - Az aukció/hirdetés pontos tartalmát az "A hirdetés a következő tételeket tartalmazza" rész alatt minden esetben tételesen felsorolom. Bármi más, amit a képeken látsz nem képezi az eladás tárgyát!
Átvétel: - Elsődleges és általam preferált a személyes átvétel Székesfehérváron, általam megadott címen, egyeztetett időpontban. - Postázás lehetséges minden esetben a vevő terhére és felelősségére. MPL és Foxpost nem problém. Postázásnál kérem figyelembe venni, hogy amennyiben nincs újrahasználható csomagolóanyagom és kénytelen vagyok a postán vagy máshol vásárolni dobozt, úgy 1500Ft fix extra költséget számolok fel a csomagküldés díján és a tétel vételárán felül. Emiatt kérem a leendő nyertest, hogy kérdezzen rám, megoldható-e a postázás, ekkor megnézem be tudom-e csomagolni és jelzek vissza.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 22:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése