2022. augusztus 10., szerda

Kiyeski fizikoterápiás mágneses karcsúsító tapasz - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Fogyásra, étvágycsökkentésre és a helyi zsírpárnák eltüntetésére!
A fülbevaló, tulajdonképpen, inkább fülre való, merthogy azt csupán a fülcimpa mindkét oldalára helyezhető. Mágneses klipsz. Magnetit mágneses ereje (megközelítőleg 1500 Gauss) Erős tartást bitósít. Gyógyhatása: Vérnyomás probléma Egyensúlyzavar fejfájás szédülés  fogyókúrázóknak is javasolt a használata.  csökkenti az éhség érzetet a fül akupunktúrás pontjaira hatva. Ha viseljük, hordjuk a mágneses fülklipszet akkor javul a közérzetűnk, Nem leszünk fáradékonyak. Ha éjszaka is viseljük. Növeli az agy serkenését. Jobb lehet az alvásnak a minősége. Energikusabbnak és jobban érezzük magunkat.
A KIYESKI tapasz a modern fogyasztó módszerek és a természetgyógyászat hatékony kombi- nációja, amely gyors megoldást kínál a nehezen leadható zsírpárnák eltávolításában.  A tapasz mágneses hullámokat gerjesztve segíti elő a makacs zsírszövetek lebontását és a méreganyagok kiürítését.  Természetes módon fokozza az anyagcserét és csökkenti az éhségérzetet. Javítja a vérkeringést és elősegíti a szénhidrátok, a zsírok és a cukrok kiürítését a szervezetből.  AKIYESKI tapasz biztos és egyszerű módja annak, hogy a nemkívánatos súlyfeleslegétől minél előbb megszabaduljon!   A KIYESKI mágneses tapasz a testsúlycsökkentő módszerek és a természetgyógyászat hatékony ötvözete. A tapasz a mágnesek emberi testre gyakorolt hatásával segíti elő a fogyást. A tapasz közepén található mágnes a meridián pontokon keresztül mágneses hullámokat bocsát ki, ugyanolyanokat mint az akupunktúrás kezelések. Ez természetes úton felgyorsítja a test anyagcseréjét, fokozza a vérkeringést és a zsírbontást, ill. serkenti a méreganyagok kiválasztódását. A fogyasztó tapasz a szervezet endokrin rendszerével dolgozik együtt: csökkenti az  éhségérzetet, fokozza a zsírok, a cukrok és szénhidrátok elégetését ? melyek az elhízás fő okozói ? és gátolja a további zsírlerakódásokat. A KIYESKI Fizioterápiás tapasz gyors megoldást kínál azok számára,  akiknek nehezen leadható zsírpárnáik vannak hasi tájékon,  derékon és a combokon.
Nem kell pirulákat szednie vagy kemikáliákkal mérgeznie magát! Tapasztalatok szerint a Kiyeski tapaszokkal sokkal jobb eredmények érhetőek el, mint a gyógynövény alapú táplálék-kiegészítőkkel. A tanulmányok azt mutatták, hogy a fogyás mértéke ezen mágneses tapaszok esetén gyorsabb és hatásosabb volt, mint a szájon át szedhető tablettáknál, melyek néhány óra elteltével kiürülnek a szervezetből. Nanotechnológiával készült, ezért tud olyan látványos lenni a hatás. Csak a zsírt bontja le! Sem az izomzatot, sem a vízháztartást nem bántja, így veszélytelenül tudja a testsúlyát csökkenteni és tartani, miközben energikusabb lesz. Fogyasztó tapasz jellemzői: csökkenti az éhségérzetet szabályozza a bélműködést méregteleníti a szervezetet megnehezíti a zsírok lerakódását nem terheli az emésztőrendszert (májat és a gyomrot) tökéletes hatás és teljes biztonság veszélyes mellékhatások nélkül
A leghatékonyabb eredmény elérése érdekében minden este helyezzen fel egy tapaszt legalább 8 órára a pocakjára, a köldök környékének száraz, krémmentes területére. A legjobb lefekvés előtt alkalmazni, így alvás közben fejti ki pozitív hatásait. (A tapasz nem esik le). Kiszerelése:  1 doboz 10 db mágneses tapaszt tartalmaz.

Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2022-08-11 01:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése