2020. április 26., vasárnap

Gyógyfű galagonya virágos ágvég 40g - Jelenlegi ára: 320 Ft

Az Adamo Galagonya virágos ágvég érelmeszesedésre, koszorúér bántalmakra, elégtelen szívműködésre, magas vérnyomásra ajánlott.
A galagonya virágos ágvégből készített főzet csökkenti a vérnyomást, nyugtatja a szívideget, szabályozza a szívritmust és hatásos érelmeszesedés ellen. Tisztítja az ereket belülről, nem tágítja azokat, mint a gyógyszerek. Különösen a koszorúér tisztításában jeleskedik és van egy nagyon fontos tulajdonsága: a szív- és az erek izmait rugalmasan tartja. Ennek köszönhetően segít megelőzni a szívinfarktust, a szívizomelhalást és az agyvérzést, mert a szív és az agyi kis erek, ha rugalmasak, nem fordul elő az elhalásuk, illetve nem pattannak el.
A mindennapi stressz megterheli a szívet és rossz hatással van a keringési rendszerre. A galagonya virágos ágvégből készített teát érdemes a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére is fogyasztani heti egy-két csészével.
Elkészítése: Egy teáskanálnyi növényt forrázz le 2, 5 dl vízzel, 10 percig hagyd állni, majd szűrd le. Étkezés előtt lassan kortyolgatva idd meg.
A galagonyateát évekig lehet fogyasztani, semmilyen mellékhatása nincs, de csak állandó magas vérnyomásnál szabad rendszeresen fogyasztani. Megelőzésre hetente vagy kéthetente 1-2 csészével elegendő.


Jelenlegi ára: 320 Ft
Az aukció vége: 2020-04-26 22:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése