2020. április 26., vasárnap

VADONATÚJ!!! FÉLÁRON!!! Einhell univerzális fűmag műtrágya só homok szórógép - Jelenlegi ára: 8 500 Ft


A licit tárgya: szórógép
 
Vadonatúj!!!
Féláron!!! új ára 39, 99 Euro volt!!! Itt az utód linkje: KATT IDE!
Édesapám hagyatékából maradt, mi vásároltuk neki Ausztriában karácsonyra. Nem használta, teljesen új, a képek magukért beszélnek. Eredeti dobozában.
Az Einhell BG-US 2. 5 elektromos univerzális szórógép segítségével szórhat magvakat, műtrágyát vagy téli csúszásgátló keveréket hinthet könnyedén és egyenletesen akár nagy területen is. Különböző szemcsenagyságú szóróanyagokkal tölthető meg, például műtrágyával, fűmaggal, vetőmaggal, mésszel, homokkal, fűrészporral vagy útszóró sóval, azaz az év minden szakában használható. Tetszőlegesen állítható a szóró kerék sebessége (4. kép) és ezáltal és a szórás hatósugara könnyen szabályozható. A BG-US 2. 5 rendelkezik szórásmennyiség szabályozóval (5. kép) az igényeknek megfelelő alkalmazáshoz, és egy biztonsági zárral, hogy a véletlen beindítást megelőzzük, így elengedhetetlen kiegészítője háznak, kertnek, veteményesnek, kisebb mezőgazdasági egységnek.
Van még sok eladó termékem az édesapám után. Például: Bosch középmotoros elektromos bicikli, Tomtom XL GPS autós navigáció, Atera tetőtartó Audi A6 Avant-ra, fa Jézus Krisztus feszület, napi 15 kg kapacitású jéggép, egy új Jacques Lemans golf karóra, 400 db golflabda, Rowi hamuporszívó, egy új King Kraft szegélyvágó, egy kávéautomata gép, 3 db-os operett CD, ipari forgóvillás kerekek, ipari mágnesek, egy ipari 530 W-os 400-as csőventillátor (S&P Vent-400), autóba univerzális térelválasztó kutyarács és egy kutya kennel, egy 200 l-es kerti zárható műanyag görgős tároló doboz, egy Bosch kézi körfűrész, Black&Decker sövényvágó, DVA LT8 olasz vízlágyító készülék, stb... Érdemes az összes hirdetésemet megnézni!
Van sok más termékem is, (például Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2020-04-27 08:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése